Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Magyar Péternek sok jó tapasztalata volt a romákkal

A Tik-Tokon válaszolt különböző kérdésekre Magyar Péter kedden. Válaszaiból megtudhattuk, mit gondol a cigányságról, valamint a homoszexuálisokról is. Közben kiderült, Magyar Péter sajtósa továbbra is a kormányközeli médiában dolgozik.

Bosszúból bántalmazott egy szolgálaton kívüli rendőrt, nem kellett volna

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette és testi sértés vétsége miatt nem jogerősen 2 év 6 hónap börtönre ítélte a Debreceni Járásbíróság azt a férfit, aki korábban kiszabott helyszíni bírság miatt bántalmazott egy szolgálaton kívüli rendőrt.

Miért csökkennek a termékméretek? Nem mindig az infláció az oka

Az elmúlt években a vásárlók észrevehettek valamit néhány kedvenc terméküknél, például a pelenkáknál vagy a női higiéniai termékeknél: egyre kisebbek lettek. Ez a méretcsökkenés ugyanakkor nem jelent minőségbeli változást, a kisebb termékek ugyanolyan hatékonyak, mint elődeik.

MSZP: 180 napja nem tudjuk, mi készül Rákosrendezőn

Már 180 napja "nem tudunk semmit" a Rákosrendezőre tervezett, arab beruházóval készülő nagyberuházásról;

Mszp: 180 napja nem tudjuk, mi készül Rákosrendezőn

Már 180 napja "nem tudunk semmit" a Rákosrendezőre tervezett, arab beruházóval készülő nagyberuházásról; "továbbra is ragaszkodunk ahhoz", hogy az információkat Zugló széles közönségének biztosítsák - mondta Horváth Csaba, az Mszp fővárosi frakcióvezetője a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülése előtt tartott sajtótájékoztatón.

Bár még nem látszik, de minierdő lesz a Káposztásmegyeren ültetett facsemetékből

A 10 millió Fa egyesület évek óta ültet fákat, illetve Miyawaki minierdőket Magyarországon. A Föld napja alkalmából most a kerületben, az Óceánárok utcában ültettek el egy minierdőt: a kijelölt területre 200 őshonos facsemetét ültettek, melyekből egy 50 négyzetméter területű erdő fog kiserkenni.A módszer lényege, hogy a szűken telepített ifjonc…

Nem várt meglepetés Németországban

Az elemzők által vártnál nagyobb mértékben javult a müncheni egyetem ifo gazdaságkutató intézetének németországi üzleti hangulatindexe áprilisban.

Az ukrán agrárminiszter volt a feje egy bűnbandának

ma7.sk Ma 10:35Külföld

Az Ukrán Nemzeti Korrupcióellenes Hivatal (Nabu) azzal gyanúsítja Mikola Szolszkij mezőgazdasági minisztert, hogy egy bűnbanda fejeként manipulált az állami földterületek értékesítésével.

Kiakadtak az osztrákok: nem érzik magukat európainak

Egy friss felmérés szerint az osztrákok 28 százaléka szerint hátrányos az unióhoz tartozni. Egyre többen fordulnak el Brüsszeltől.

Nem szabad haza vinni a természetben talált állatkölyköket!

Ne vigyük haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

Szigetben és Pinnyéden is népszerű volt a kihelyezett hulladékudvar

A Gyhg Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Dr. Dézsi Csaba András polgármesteri keretéből finanszírozva, Szeles Szabolcs szervezésében a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltetett egyszeri alkalommal április 20-án Győr-Sziget és Pinnyéd városrészekben. A kezdeményezés…

Betehet ennek a részvénynek a mizéria benzinárak körül: nem jó döntés itt tartani most a pénzt?

A keddi záró értékéhez képest minimálisan gyengült a BUX. A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe 0,19 pontos csökkenéssel, 65 939,07 ponton nyitott szerdán.    

Az ingyenes next-gen update miatt egyelőre nem jelenhet meg a Fallout London

Esport 1 Ma 10:30Gaming

Az ingyenes frissítés mindenkinek tetszik, de az már nem, hogy emiatt egy másik projekt komoly csorbát szenvedett.

Még mit nem: új Kft-lemez tizenhat év után

Tizenhat év szünet után készített új lemezt a Kft zenekar. A Még mit nem című hatszámos anyag (Ep) pénteken jelenik meg az online felületeken. "A történet 2020 decemberére nyúlik vissza, amikor a Covid idején tartott online zenekari megbeszélésen felvetettem, hogy megint írjunk új számokat, és a többiek ezt lelkesen fogadták. A következő évben…

A Toyota nem szállt el attól, hogy megnyerték az imolai Wec-futamot

A kihívásokkal teli katari idénynyitó után nagyot fordult az világ a Toyota Gazoo Racing számára a WEC-ben, a szezon második versenyét, az Imola 6h-t, a japánok #7 autója nyerte Mike Conway-jel, Kamui Kobayashival és Nyck de Vriesszel. A márka technikai igazgatója azonban a verseny után jelezte, egyáltalán nem érzik úgy, ezzel minden…