Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Karsai Dániel még akkor sem választaná az eutanáziát, ha megtehetné

Az ALS-beteg alkotmányjogász állapota sokat romlott az elmúlt időszakban, gyomorszondán táplálják, folyamatos ellátásra szorul.

Lázár János: Varga Judit hülyeségeket beszélt, Novák Katalin „nem való közénk”

Nem becsüli túl-, de alá sem Magyar Pétert – mondta a 444-nek Lázár János Egerben. Dolgoztak együtt, a munkájára nem tud rosszat mondani. Szerinte a hangfelvételen Varga Judit összevissza beszélt, vagy nem tudta, mit beszél. Aki pedig egy kiskorú gyerek sérelmére elkövetett bűncselekmény ügyében kegyelmet ad, az nem való fölénk és…

Mi ez az egész? Letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt, már egy tucat gyanúsítottja van a titkos ügynek

A szigorúan titkosított nyomozás során már egy tucat gyanúsítottat hallgattak ki, és a tavaly szeptember 1-jén őrizetbe vett győri rendőrkapitány mellett idén újabb gyanúsítottat tartóztattak le.

Klopp: A párharcot nem ma, hanem otthon veszítettük el

Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere szerint megérdemelt az Atalanta továbbjutásra az Európa-liga-negyeddöntőben. Mint ismert, a Pool a hazai 3-0-s vereség után 1-0-ra nyert Bergamóban.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

Ugytudjuk Ma 06:44Megyei

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Közepes osztályzatok, az angol sajtó nem honorálja Szoboszlai eladott labdáit

Index Ma 06:44Foci

Keresi szeptemberi formáját válogatottunk csapatkapitánya.

F1-hírek: ilyet még nem láttunk, kigyulladt a fű a Kínai Nagydíj szabadedzésén

Az öt év után visszatérő Kínai Nagydíj szabadedzésén nem várt jelenet miatt mutatták fel a piros zászlót: kigyulladt a pálya melletti fű.

Lázár János: nem kis sebet ütött a Fideszen a kegyelmi ügy

Június 9-én ahogyan országosan, úgy Egerben is háború vagy béke, marakodás vagy gyarapodás között kell választaniuk a szavazóknak - mondta az építési és közlekedési miniszter csütörtökön a Fidesz-KDNP egri kampánynyitó rendezvényén tartott pódiumbeszélgetésen.

Amerikai nem a palesztin államiságra

Az Egyesült Államok vétójával a Biztonsági Tanács elutasította a palesztin államiság megadását.

A letartóztatott volt győri rendőrkapitányt érintő titkos ügynek már 12 gyanúsítottja van

Ma is letartóztatásban van a szeptember 1-jén őrizetbe vett volt győri rendőrkapitány, és amint a Telex megtudta, a szigorúan titkosított nyomozás során már 12 személyt hallgattak ki gyanúsítottként.

NASA: Tíz találmány amelyről nem gondolnád, hogy űrtechnológia

A NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk, hiszen űrkutatás nélkül a ma ismert tárgyaink egy része nem is létezne. A National Geographic NASA találmányok című sorozata apropóján most összegyűjtöttünk tíz olyan eszközt, aminek jelenlétét ma már természetesnek vesszük és bele sem gondolunk abba, hogy az…

Van 5 helyzet, amikor nem ajánlott vizet innod

Bien Ma 06:33Egészség

A rendszeres hidratálás fontos dolog, az egyszerre, nagy mennyiségben fogyasztott víz azonban, ha rendszeresen ebben a formában adod a szervezetednek, megterhelheti a vesédet. Sőt vannak helyzetek, amikor nem is feltétlenül van itt az ideje a folyadékpótlásnak.

Nem is hinnéd, mi mindenre jó a kutyák bajsza!

A macskákhoz hasonlóan a kutyák bajsza is létfontosságú.